Irodai munkára találták ki a Philips új monitorát

A 23,8 hüvelykes Philips 243S1 kapott egy USB-C-s hubot, továbbá beépített gigabites Ethernet jellemzi. 

Bár a bemutatókat nézve azt hihetnénk, hogy manapság már csak gamermonitorokat mutatnak be a gyártók, szerencsére azért akadnak olcsóbb, irodai munkára szánt megoldások is. Értelemszerűen itt is lehet vagyonokért vásárolni, de vannak olcsóbb megjelenítők, kevésbé lehengerlő specifikációkkal, amikor nincs szükség 4K-ra, 160 Hz-re és villámgyors válaszidőre.


A Philips 243S1 éppen ilyen ártakarékos megoldás, van ráadásul rajta egy USB-C-s hub, ami képes a laptop 65 wattos töltésére is. A hub egy USB-C 3.2-es és négy USB 3.2-es (A-típus) portot kínál, akad továbbá egy gigabites Ethernetet és Wake on LAN-t támogató RJ45-ös csatlakozó is.

A monitorra jutott DisplayPort 1.2 és HDMI 1.4 port, valamint jackcsatlakozó. Full HD-s felbontás, 1000:1 kontrasztarány és 4 ms-os G2G válaszidő jellemzi a 250 nit fényerejű IPS-panelt, amely az NTSC-t 91, az sRGB-t 107 százalékban fedi le. A termék vételára 329 euró.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Philips

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?