Másodpercenként 500 (!!!!!!) képkockát tol ki magából a kínai csodamonitor

Bemutatta a világ első 27 hüvelykes, full HD-s, 500 Hz-es képfrissítésű kijelzőjét a BOE. 

A BOE tavaly már villantott egy 480 Hz-es kijelzőt a gamerpiac számára, az ilyen panelek ugyanakkor nem igazán váltak elérhetővé a monitorokban, laptopokban. Vélhetően most sem változik a dolog még egy darabig, de azért itt van az első 500 Hz-es panel, szintén a BOE jóvoltából, gamereknek. 27 hüvelykes, full HD-s a megjelenítő, 1 ms-os válaszidővel.


A BOE természetesen mindenkire rálicitált, a legtöbb gyártó még mindig csak 360 Hz-es képfrissítést kínál, legjobb esetben. A versenyre gyúró megoldások egyébként maradtak 1080p-s felbontások mellett, miközben a gamerek nagyja 1440p-ra váltott. Feltehetően emiatt ragaszkodik a BOE is a full HD-hoz.

Sorozatgyártásról nem esett szó, ráadásul ilyen monitorhoz eleve a legerősebb NVIDIA vagy AMD GPU kell majd, na és persze igen gyors reflexek, ha már ilyen magas lesz a képfrissítés és alacsony a válaszidő.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Gizchina, BOE

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?