Manapság előszeretettel aggatják rá a gamer jelzőt a legkülönfélébb dolgokra, ezúttal egy hotel zsebelhette be ezt a titulust a tokiói Akihabarában. 

Vízpart vagy hegyek? Város vagy falu? Wellness vagy aktív kikapcsolódás? Számtalan kérdés merül fel, amikor nyaralásunkat vagy épp telelésünket tervezgetjük, ám akadnak olyanok, akik kedvenc időtöltésüket, az e-sportot még a nyaralás alatt sem szeretnék félretenni. A játékimádó turistákra gondolva a Nohga Hotel Akihabara Tokyo esport szobákat nyitott, amelyekben minden a rendelkezésre áll ahhoz, hogy a gamerek a nyaralást is gamer módon éljék meg.

gamer hotel
A Nogha Hotel Akihabara Tokyo játékszobája. (Fotó: Datos Jam)

Tokió forgalmas bevásárlónegyedében, Akihabarában számos híres e-sporttal kapcsolatos üzlet található, így adta magát a gamer témájú szobák ötlete, ahol minden a konzolokról és a játékokról szól. A tokiói hotel gamer szobáiban a vezető japán gamer PC márka, a Galleria gépein játszhatnak a vendégeknek, perifériák tekintetében pedig a Logicool csúcsminőségő termékeit kapják, amelyek az európai közönség számára sem ismeretlenek. A kényelemért egy Herman Miller X Logitech G Embody nevű játékszék felel, amelynek értékét jelzi, hogy közel 1400 angol fontba, átszámítva mintegy 550 ezer forintba kerül a piacon. Ezeken túlmenően természetesen kamerák és mikrofonok is vannak a szobában, hogy a játékok streamelése se okozhasson gondot.

gamer hotel
Két gamernek van hely a szobában. (Fotó: Datos Jam)

Aki Tokióban jár, és érdekli a különleges szálláslehetőség, az a szálloda hivatalos honlapján bővebben is olvashat róla, illetve akár szobát is foglalhat a gamer vendégek igényeit is kiszolgáló szállodában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!