Samsung mobil került A Bridgerton családba

A héten bemutatkozott a Samsung idei évre szánt csúcsmobil-családja, a Galaxy S22, a bemutatóra pedig egy olyan crossovert villantott a gyártó, amire senki nem számított. 

Amint az várható volt, a dél-koreai gyártó csütörtökön hivatalosan is bemutatta a Galaxy S-széria legújabb tagjait, a Galaxy S22-ket, amelyek nem hoztak drasztikus előrelépést elődjükhöz, a tavaly debütált S21-sekhez képest, leginkább az éjszakai fényképezés terén mutatnak újat. Az S22, az S22+ és az S22 Ultra modellekről ide kattintva bővebben is olvashatsz, utóbbiról pedig itt olvashatod tesztünket.


A Samsung jó szokásához híven az idei év első nagyszabású eseményén, a Galaxy Unpacked 2022-ben rántotta le a leplet zászlóhajós készülékeiről. Amire viszont senki nem számított, hogy a cég A Bridgerton család című nagysikerű Netflix-sorozatot is behozza a képbe, és crossoverként kapcsolja össze ezt a két, látszólag egymástól teljesen független területet. A végeredmény pontosan olyan fura lett, amilyennek hangzik.

https://www.youtube.com/watch?v=o9MubcEIqxg&ab_channel=Samsung

Aki esetleg nem ismerné, A Bridgerton család Julia Quinn 9 részes regényfolyama alapján készült, Emmy-díjra jelölt sorozat, amelynek középpontjában a címadó Bridgerton-famíliai áll, és a Jane Austen korabeli fiktív Angliában játszódik a történet.

Hogy ez a fajta crossover, elnyeri-e a többség tetszését, azt nehéz lenne megjósolni, ám annyit már most elmondhatunk, hogy így is mérföldekkel jobban sikerült, mint a Galaxy S4 roppant kínos és szexista bemutatója, amit bizonyára a Samsung is szeretne kitörölni az emlékeiből.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?