Júliusban jöhet a Motorola 194 megapixeles kamerát tartogató mobilja

A Motorola Frontier 194 megapixeles főkamerát hoz majd, de csak remélhetjük, hogy ehhez méltó szoftveres feldolgozás társul majd. 

Elég sok szivárgás volt már arról, hogy a Motorola Frontier néven (vagy kódnéven) hoz majd idén nyáron egy új mobilt, aminek a főkamerája már 200 megapixeles. Evan Blass most részletes képeket ásott elő a készülékről, és azt is megtudta, hogy a főkamera egy 1/1,5 hüvelykes, optikai stabilizálással ellátott, 194 megapixeles szenzorra épít majd egészen pontosan.


Ezek alapján mégsem a Samsung 200 megapixeles ISOCELL HP1 szenzorát alkalmazzák majd egyébként. A szóbeszéd alapján a Motorola mobil hátlapjára kerül még egy 50 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles telefotós egység. Azt csak remélni lehet, hogy mindehhez méltó szoftveres feldolgozás társul majd.

A Frontier egyébként 6,7 hüvelykes, 144 Hz-es pOLED-kijelzőt, Snapdragon 8 Gen 1 Plus chipet kaphat, 4500 mAh-s akkumulátorral és 125 wattos gyorstöltéssel. A bemutatóra valamikor idén júliusban lehet számítani, ha minden igaz.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Evan Blass

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?