Nem bírta tovább a Tesla gyenge minőségét, V8-as Chryslerre váltott

A különböző platformokon sokan panaszkodnak a Teslák gyenge minőségére. Az egyik tulajdonos most megunta a dolgot, és inkább V8-as Chryslerre váltott. 

Bár Elon Musk rendszeresen leígéri a csillagokat az égről, a különböző platformokon igen sokan panaszkodnak a Teslák minőségére, az USA-ban pedig már tucatnyi hatósági vizsgálatot és visszahívást indítottak el különféle hibák, veszélyek miatt. Egy Tesla Model S-tulajnál nemrég betelt a pohár. Annyira sérelmezte az autója összeszerelési minőségét és a szerviz minőségét, hogy inkább leváltotta az autóját egy V8-as Chrysler 300-ra.


A tulaj szerint a Chrysler sem a minőségéről híres, de össze sem lehet hasonlítani a Teslájával, amihez 2 év után nehéz volt drága alkatrészeket találni (egy tükör 3 hónap és 1000 dollár), hatalmasak az illesztési hézagok és gagyi a beltér minősége, még a kijelző is besárgult. Mindezért még 2019-ben 86 200 dollárt fizetett az illető.

Jack B. most külön értékeli a Chrysler belső minőségét, a tekerőgombjait, amelyeket szerinte oly sokan lebecsülnek. Végre a hangerőt és a klímát sem menük tömegében tapogatva kell átállítania. A Teslával szemben csak az amerikai töltőhálózat gyorsaságát tudta pozitívumként felhozni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Jack B., CNBC

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?