Előkerült egy rakás régi játék egy bezárt videojáték-boltból

Több száz Nintendo- és SEGA-játékot találtak, a készlet egy vagyont érhet, a sok rajongó miatt. 

A régi motorosok még emlékeznek rá, hogy a Super Nintendo vagy a SEGA Genesis ikonikus konzolokhoz csak fizikai kazetták voltak elérhetőek. Ezek gyártása már igen régen befejeződött, és mivel manapság mindenért mindenki megőrül, és vagyonokat fizet, magától értetődő, hogy a gyűjtők a megmaradt, jó állapotú kazettákért szintén vagyonokat adnak.


Nebraskában egy videojáték-kereskedő nemrég nagyon elkezdett örülni, ugyanis rátalált egy rakás retró játékra: több száz Nintendo- és SEGA-címre, amelyek bontatlanok. A katasztrofális minőségű videón mindennek egy részét meg is mutatták. Olyan SNES-címeket is találtak, mint Chrono Trigger, Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles In Time, Final Fantasy III vagy Sunset Riders.

Mivel hibátlan állapotú, bontatlan és ritka játékokról van szó, egészen nagy vagyonokért adhatják majd el a kereskedők. A készlet egyébként egy helyi videojáték-bolté volt, ami az 1990-es évek közepén zárt be. Az új tulajdonos most azzal van elfoglalva, hogy felfedezze a készletet, amelynek történelmi jelentőségét nagyobbra tartja az anyaginál.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: THISISGAMEROOM

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?