Motorizált bőröndjén menekült a részeg utas a reptéri rendőr elől

Orlando egyik rendőrtisztje biciklivel üldözte a reptéri rendőrség elől bőröndön menekülő részeg utast. 

Manapság már semmivel nem tűnhet ki egy gyártó, ami nem okos vagy elektromos (esetleg kapcsolódik a kriptopénzekhez). És adódik, hogy csak ilyesmivel lehet valaki menő a többiek előtt. Így már meg sem lepődünk, hogy létezik motorizált okosbőrönd is, amire fel lehet pattanni, ha valaki unja a gyaloglást.


Orlando repülőterén egy 32 éves utas úgy döntött, motorizált okosbőröndjén próbál megszökni a reptéri rendőrök elől, miután azok megtagadták, hogy a repülő fedélzetére lépjen: az illető ugyanis részeg volt.

Egy testkamerával rögzítették is az esetet: a részeg nő a bőröndjén menekül a reptéren, és egy biciklis rendőr követi. A szóban forgó eszköz egyébként egy Modobag okosbőrönd, amit 150 wattos elektromos motor hajt, maximum 13 kilométer per órás sebességgel. Egy töltéssel majd 10 kilométert is megtesz a bőrönd, USB-n más eszközöket is tud tölteni az 1495 dolláros bőrönd.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Modobag

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?