200 wattos töltéssel támadja le a mobilpiacot a Realme

A Xiaomi már tavaly mutatott 200 wattos töltő, a kérdés az, melyik márka lesz a gyorsabb a piaci bevezetéssel. 

A Realme tavaly ősszel azt ígérte, hogy idén szélesebb körben is elérhetővé teszi a 125 wattos gyorstöltést. Ez nem történt meg, viszont az MWC alkalmából azt ígérik, hogy bemutatják a világ leggyorsabb, mobilos gyorstöltési technológiáját. Persze ki is szivárgott előre, 200 wattos megoldásról van szó, konkrétan az adapterről is vannak már képek.


Mivel a jelenlegi Realme mobilok maximum 65 wattos töltésre képesek, a 200 watt nagy ugrás lesz. Beszélnek ugyanakkor 80 és 150 wattos töltésről is, átmenetként. Könnyen elképzelhető, hogy valójában mind Oppo adapterrel lesz megoldva, hiszen jelenleg is az anyacég töltőit címkézik át.

A Xiaomi egyébként már tavaly mutatott 200 wattos töltőt, ott egy 4000 mAh-s akkut 15 perc alatt sikerült feltölteni. A Xiaomi mindeddig nem dobta piacra a technológiát, állítólag júniusban kezdődhet a sorozatgyártás. Így a kérdés az, hogy a Xiaomi vagy a Realme (Oppo) lesz a gyorsabb?

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Gagadget, Realme

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?