Hamarosan megérkezik Magyarországra a OnePlus 10 Pro

Az MWC alkalmából elárulták, hogy március végén jön a OnePlus 10 Pro, az OxygenOS 13 pedig visszatér a lecsupaszított dizájnhoz. 

A OnePlus is sok mindent bejelentett az idei MWC-n. Kiderült, hogy visszatáncolnak az eddigi tervektől, az OxygenOS mégsem olvad be az Oppo rendszerébe. Az OxygenOS 12 annyira rosszul sikerült, hogy az OxygenOS 13 végül közelebb áll majd mégis a gyári Androidhoz. A kódbázis azért azonos lesz, de mégsem mernek nyúlni a OnePlus-rajongók által kedvelt felülethez.


A OnePlus 10 Pro pedig végre Európába is megérkezik, a globális megjelenés ugyanis március végén esedékes. Ezen felül a Nord széria is tovább bővül, idén jön a legolcsóbb OnePlus 5G-s mobil, illetve IoT-s termékekkel is készül a márka, amely új országokban is megjelenik.

Az Oppóval való együttműködést még szorosabbra fűzik, de állítják, hogy a OnePlus független almárkája marad az Oppónak, amelytől erőforrást, technológiát vesz át. Többek között a 150 wattos gyorstöltési rendszert, még idén. 2021-ben pedig 11 millió mobilt adtak el, az eddigi legtöbbet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?