Visszatérne a csúcsmobilok világába az HTC?

Nyílt forráskódú metaverzumba integrálják majd az új HTC csúcsmobilt, amely a kiterjesztett és a virtuális valóságra koncentrál majd. 

Sokan szerették volna, hogy az HTC visszatérjen az androidos csúcsmobilok világába, de nem biztos, hogy arra gondoltak, amit most kapnak. Állítólag már jövő hónapban bemutathatja az HTC az új csúcsmobilját, sőt, ezt a cég egyik vezetője már meg is erősítette.


Utoljára a 2018-as HTC U12+ mobillal próbálkozott értelmezhető formában a gyártó. A mostani új modell pedig állítólag a virtuális és a kiterjesztett valóságra épít majd, és mélyen integrálják a nyílt forráskódú metaverzumba, amit az HTC maga fejleszt, és Viveverse-nek hív.

Bár az HTC a mobilos üzletágának jelentős részét 2018-ban eladta a Google számára, abból végül senki nem profitált: az HTC nem gyártott több csúcsmobilt (de mobilt sem igazán, pár regionális, olcsó modellt leszámítva), a Google pedig ennek ellenére sorozatos hardveres és szoftveres hibákkal dobja piacra azóta is a saját Pixel készülékeit.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Expert Reviews, HTC

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?