A barcelonai MWC 2022 technológia szakkiállításon új ThinkPad, ThinkBook, ThinkVision, IdeaPad termékeket mutatott be a Lenovo, köztük a ThinkPad X13 noteszgépet és a Tab M10 Plus táblagépet. 

Az MWC 2022-es bemutatóján a Lenovo termékek és szolgáltatások terén is számtalan újdonságot prezentált a közönség számára. A cég bővítette például IdeaPad Flex termékcsaládját: az IdeaPad Flex 5 és Lenovo IdeaPad Flex 5i továbbfejlesztett változatai támogatják a Lenovo E-color tollat, és mintegy négyféle felhalhasználási módban – normál laptopként, álló üzemmódban, kitámasztott üzemmódban vagy táblagépként – is használhatóak. A Lenovo emellett bejelentette az IdeaPad Duet 5i-t, amely a Microsoft Surface Pro 8 babérjaira pályázik.

lenovo MWC
IdeaPad Duet 5i (Fotó: Lenovo)

A cég a modern otthoni irodákba, osztálytermekbe és azon túlra szánt fogyasztói IdeaPad Chromebookok robusztus termékcsaládját is ismertette: az új IdeaPad Flex 5i Chromebook-ot, a 2 az 1-ben IdeaPad Flex 3i Chromebook-ot, valamint az IdeaPad Duet 3 Chromebook-ot. A Lenovo Tab M10 Plus 251 x 158,8 x 7,45 mm-es, 465 grammos táblagép 10,61 hüvelykes IPS-kijelzőt, 2000 x 1200-as felbontást kapott, támogatja a Lenovo Precision Pen 2-t és a továbbfejlesztett olvasási módot.

lenovo MWC
Lenovo Tab M10 Plus (Fotó: Lenovo)

A ThinkPad X13s a Lenovo első olyan laptopja, amelyben a Qualcomm Snapdragon chipje dolgozik. A gépbe a Qualcomm-féle Snapdragon 8cx Gen 3 került, előre telepített Windows 11 Pro van benne, és cég közleménye szerint akár 28 órás akkumulátor-üzemidőt is képes szavatolni. A Lenovo továbbá egy új ThinkPad P16s-t is bemutatott egy szintén továbbfejlesztett ThinkPad P14s Gen 3 mellett, valamint a ThinkBook 14s Yoga Gen 2 és a  ThinkBook 13s Gen 4 i típusú laptopjait.

lenovo MWC
ThinkPad X13s  (Fotó: Lenovo)

A cég ezen felül bemutatta IdeaPad Gaming 3i és IdeaPad Gaming 3 laptop sorozatát 15 és 16 hüvelykes méretben, amelyeket elsősorban a fiatal gaming játékosok figyelmébe ajánl.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!