Egy Honor mobilt másol a következő Huawei okostelefon

Kiszivárgott a 108 megapixeles kamerával érkező Huawei nova 9 SE, amely kísértetiesen hasonlít a Honor 50 SE mobilra. 

Nehéz elhinni, hogy a Huawei még nem dobott piacra 108 megapixeles kamerával szerelt okostelefont, bár tény, a nagyobb szenzor fontosabb, a nagyobb felbontás pedig alapvetően a középkategóriában lett divat, és digitális zoomban hozhat javulást. Hamarosan azonban a Huawei is kínál ilyesmit.


Méghozzá a Huawei nova 9 SE formájában, ami 108 megapixeles kamerával érkezik, a WinFuture szerint úgy 250-300 euróért. Ezzel nem lesz világverő a készülék, ennyiért van más hasonló eszközt is, ráadásul a Huawei újdonsága az amerikai szankciók miatt 5G nélkül és Google-támogatás nélkül jön. Ráadásul a 3 éves Snapdragon 665 chipre építik a nova 9 SE-t, 8 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és Android 11-gyel. A 8 megapixeles ultraszéles kamerát ráadásul csak két dísz kíséri, 2-2 megapixeles egységek. A 6,78 hüvelykes LCD-kijelző full HD+ felbontású, az akku 4000 mAh-s.

Elavult? Igen. Kívülről ismerős? Igen. Az Európába hamarosan érkező Huawei nova 9 SE ugyanis gyakorlatilag teljes egészében egy Honor 50 SE, csak 5G nélkül. Utóbbi Európában nem érhető el, de ezek szerint a Honor és a Huawei termékfejlesztési vonala még mindig nem vált szét (a Honor korábban arra hivatkozott, hogy több évre előre kell tervezni, ezért a nagy hasonlóságok még mindig).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Honor, WinFuture

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?