Ilyen egy igazán prémium hangprojektor

Dolby Atmos- és Apple AirPlay 2-támogatással érkezett a Bowers & Wilkins Panorama 3 hangprojektor. 

A Bowers & Wilkins bemutatta a Panorama 3 névre keresztelt, új dizájnnal érkező hangprojektorát. Ez sokkal szögletesebb, enyhén lekerekített sarkokkal, felül pedig perforált rész található a két Dolby Atmos-képes, 50-50 mm-es meghajtónak.


Összesen hat darab 50 mm-es, két darab 100 mm-es és további 3 19 mm-es meghajtó gondoskodik a hangzásról, maximum 400 wattos teljesítmény és 43-47 kHz-es frekvenciatartomány mellett. Készenléti módban 2 wattnál is kevesebbet fogyaszt az eszköz.

HDMI eARC vagy Toslink révén meglévő konfigurációhoz csatlakoztatható, Bluetooth 5.2-vel új eszközhöz. A Qualcomm aptX Adaptive kodek mellett az Apple AirPlay 2 is támogatott, ahogy az Amazon Alexa és a Spotify Connect is.

A hangprojektor ára 999 euró, ami elég sok, de igazából nagyon kedvező: a 2013-as Panorama 2 még 1650 angol fontba került.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Bowers & Wilkins

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?