A Nothing lesz az új OnePlus?

2021 csak bemelegítés volt? Március 23-án vázolja az idei terveit az okostelefon bemutatójára készülő Nothing. 

Egy ideje már nyílt titok, hogy a OnePlus társalapítójának új cége, a Nothing rövidesen bemutatja az első okostelefonját. Ami azt illeti, kémfotó is készült, amin Carl Pei az MWC-n zárt ajtók mögött mutogat valamit a Qualcomm ügyvezetőjének. Nemrég pedig bejelentették, hogy 2021 csak a bemelegítés volt, március 23-én vázolják, hogy mire számíthatunk tőlük 2022-ben.


Mivel a Qualcomm logóját is eldugták az esemény reklámoldalán, ezért elég valószínű, hogy előzetest kapunk a Nothing első okostelefonjáról. A cégnek az első terméke az ear (1) vezeték nélküli fülhallgató volt.

Szivárgás nem igazán volt a Nothing mobilról, eddig annyit lehetett hallani, hogy talán áttetsző lesz a hátlapja. Sokak szerint azonban Carl Pei feltámasztaná azt a marketingstratégiát, amit a OnePlus első éveiben alkalmazott. A cége eddig 144 millió dollárnyi tőkét szerzett, hamarosan újabb befektetéseket vonnak be. Jelenleg 300 ember dolgozik náluk.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Nothing

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?