Gyalulni fog az új OnePlus telefon

6,7 hüvelykes, 120 Hz-es kijelzőt, 150 wattos gyorstöltést és 12 GB RAM-ot hozhat a középkategóriás OnePlus Nord 3. 

Digital Chat Station forrásai szerint a OnePlus Nord 3 specifikációk terén mindenképp érdemi előrelépés lesz. A találgatások szerint a nyárra várható új modell állítólag az új MediaTek Dimensity 8100 chippel érkezik, 12 GB LPDDR5 RAM-mal és 256 GB UFS 3.1-es tárhellyel.


A 6,7 hüvelykes AMOLED-kijelző full HD+ felbontást kaphat, 120 Hz-es képfrissítéssel, fúrt, 16 megapixeles szelfikamerával. Hátra az 50 megapixeles főkamera mellé sajnos csak egy 8 és 2 megapixeles kamera kerül, így itt a helyzet továbbra sem normalizálódik.

A 4500 mAh-s akku azonban már 150 wattos gyorstöltést támogatna, lesz továbbá képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó is. Napokon belül egyébként ugyanilyen töltéssel itt van a Realme GT Neo3, amely specifikációkban kísértetiesen hasonlít a pletykált OnePlus Nord 3-ra. Lehet, hogy a kettő egy és ugyanaz, csak átcímkézi az anyacég? A Realme és a OnePlus egyaránt a BBK alá tartoznak, ahogy az Oppo is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Techobig, OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?