Kép: Techeblog

Lehet a világban bármilyen probléma, akármekkora feszültség, csak rátesszük a kezünket a Pikachu egérre, és belsőnket elönti a béke. 

Valójában mi sem hiszünk abban, hogy ez így lenne, de annyira jól hangzott, hogy muszáj volt leírni. Plusz valójában egyébként aranyos cucc a Pikachu egér, főleg akkor, ha valaki egyébként is nagy rajongója ennek az univerzumnak.

Kép: Techeblog

Hozzá kell tenni, hogy az egyébként licencelt periféria természetesen nem az első ilyen a témában, hiszen tavaly a Razer is piacra dobott egyet. Ugyanakkor ez az első olyan, amelyik nem csupán mintájában, hanem morfológiájában is megidézi az elektromos Pokémont. Cikkünk tárgya, a Brando által forgalmazott modell 51 dollárba kerül, ami jelenleg 16 800 forint, és érdekessége, hogy a gombok a jószág két fülét jelentik.

Kép: Techeblog

Értelemszerűen egy görgő is helyt kapott a szokásos helyen, bár lehet egyeseknek fájdalmat jelenthet, hogy Pikachu farka semmiféle funkciót nem kapott, holott például akár világíthatna is. Cserébe egyetlen AA-elemmel elvan, ami valójában nem olyan nagy érdem, és azt feltételezi, hogy jó, ha van néhány cseredarab a fiókban.

Kép: Techeblog

A 11,5 x 7,5 centiméteres egér felbontása 800 dpi (természetesen optikai), a vezeték nélküli hatótávja pedig 8 méter. Annyi hozzáfűzni valónk lenne, hogy a vezeték nélküli egérről készült közeli képeken olyan, mintha kissé sorjás lenne a műanyag, és ez az összképet is árnyalhatja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!