Új funkció érkezett a HBO Maxra

A HBO Max által újonnan bevezetett szolgáltatás egy apró, ám igen hasznos funkció, amennyibben nem tudjuk eldönteni, hogy melyik Jóbarátok vagy South Park részt szeretnénk megnézni.

Biztosan sokakkal előfordult már, hogy nem tudták eldönteni, melyik kedvenc epizódjukat indítsák el, vagy éppen csak kedvük nem volt ahhoz, hogy ezzel töltsék az időt. A HBO Max „shuffle”, azaz véletlenszerű lejátszás gombja leveszi a döntést a vállunkról, azáltal, hogy megkeveri egy adott sorozat epizódjait, és teljesen véletlenszerűen kiválaszt egyet közülük.


Noha az új gomb már világszerte elérhetővé vált, üröm az örömben, hogy jelenleg csak a streamingszolgáltatás asztali változatában próbálgatják ezt a feature-t. Az ötlet egyébként nem új, többek között a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video is rendelkezik ehhez hasonló megoldással.

A szolgáltatás jelenleg 45 sorozatnál érhető el, így többek között a fentebb is említett Jóbarátok és South Park, valamint a The Office (UK), Az ifjú Sheldon és a Scooby-Doo esetében is kérhetjük, hogy a streamingszolgáltató döntsön helyettünk.

A nálunk a HBO Go-t váltó Max március 8-án, azaz a nemzetközi nőnapon debütált itthon. A streamingszolgáltató kínálatába 2022-ben olyan sokat ígérő Warner Bros. filmek érkeznek 45 nappal a mozis bemutató után, mint a Robert Pattinson-féle Batman, a Black Adam vagy a Legendás Állatok: Dumbledore titkai.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?