‘-20 Celsius-fokban is működik az új biztonsági kamera

Opcionális, napelemes panellel is működik az Eufy 4G Starlight Camera. 

Az Eufy legújabb okos, biztonsági kamerája a 4G Starlight Camera nevet viseli. Opcionálisan napelemes, 2,6 wattos kiegészítő is van hozzá, hogy megnyújtsa az üzemidőt. Állítólag néhány óra napsütés folyamatos működést tesz lehetővé, minden nap.


A beépített akku mindenesetre 3 hónapot bír, az eszköz 4G-képes, így akár olyan helyre is telepíthető, ahol nincs Wi-Fi-lefedettség. A 2K-s kamera 5 megapixeles lencsével dolgozik, 2,5x-ös zoomra képes, éjjellátó szenzort is tartalmaz.

IP67-as védelme azt jelenti, hogy a port és az esőt is bírja, továbbá -20 és 55 Celsius-fok között használható. A gyártó azt ígéri, hogy a Smart AI Detection rendszere ötször gyorsabb a felhős mesterséges intelligenciánál, a téves jelzések 95 százalékát megelőzi. Van beépített GPS is, ha valaki ellopná a kamerát, amelynek ára 249 dollár, a napelemes panellel 269 dollár.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Eufy

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?