Hazánkba is rendelhető a Red Magic izmos gamermobilja

Dedikált gamerchip is van az erős hardverrel felszerelt, játékosoknak szánt Red Magic 7 Pro készülékben. 

Bár a Red Magic 7 a bemutatója után nem sokkal globálisan is elérhetővé vált, a Red Magic 7 Pro gamermobilra hónapokat kellett várni. Most végre megérkezett, ahogy várni lehetett.


Nem csak a kijelző alatti kamera miatt érdekes: Snapdragon 8 Gen 1 chipet, 16 GB RAM-ot és dedikált gamerchipet, az audióról gondoskodó Red Core 1-et is kapott. Persze RGB-s fények, haptikus visszajelzések is van, ezekről is a dedikált gamerchip gondoskodik, tehermentesítve a fő lapkát.

Mivel komoly hőterheléssel kell számolni, a Nubia kilenc rétegű hűtést tervezett, ebben nagy gőzkamra is van, továbbá 20 ezer RPM-en működő ventilátor, ami állítólag csendes. A mobil alapverziójáért 799 eurót kell fizetni, átlátszó házzal és 512 GB tárhellyel már 899 euró, április 22-től. Hazánkba is rendelhető lesz. Az 5000 mAh-s akku ebben a modellben lassabban tölthető, mint a kínaiban (65 vs 135 watt).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Nubia

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?