Drónra való kamerát hozott a GoPro

Ultrakönnyű, 5,3K-s kamera lett a GoPro Hero 10 Black Bones, FPV drónokhoz tervezve. 

A GoPro legújabb akciókamerája a Hero 10 Black Bones nevet viseli, és sejthető módon ugyanarra a kamerára, processzorra és lencsére, stabilizációra épül, mint a Hero 10 Black. 4K@120fps vagy 5,3K@60fps mellett tud videókat felvenni, és alapvetően egy könnyített kiadás, kifejezetten FPV drónokhoz.


Miután mindent lebontottak a Hero 10 Blackről, amit lehetett, az új modell már csak 54 grammos lett az eredeti 150 gramm helyett. Így sokkal több drón képes már hordozni ezt a frissített, speciális kamerát, na és persze az üzemidejük is nagyobb lehet, mivel könnyebb a cipelt kamera.

Mivel beépített akku nincs, ezért a drón akkuját szívja a kamera, 5-27 voltos akkukkal működik. 1 éves GoPro-előfizetéssel együtt 530 euró a kamera ára (Amerikában 400 dollár), így egy évig korlátlan felhős mentés, automatikus feltöltés és Quik app is jár.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: GoPro

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?