Jön a Poco okosóra

A jelentések szerint nem a Xiaomi, hanem egy külsős cég gyártja majd az Európába érkező Poco Watch okosórát. 

Úgy tűnik, hogy nem csak a Realme eszközök árasztják el az európai piacot, a Xiaomi is rákapcsol az ártakarékos Redmi és Poco márkáival. Utóbbi neve alatt jöhet Európába a Poco Watch okosóra, állítja a Xiaomi Today. A viselhető eszköz állítólag egy olasz adatbázisban is felbukkant már.


A mellékelt modellszámból és a korábbi szivárgásokból kiderült, hogy a Poco Watch nem csak 1-2 országban jelenik majd meg, hanem számos európai piacon kapható lesz.

A Xiaomi Today azt is tudni véli, hogy nem a Xiaomi gyártja majd a Poco Watch órát, hanem a 70mai nevű céget bízza meg ezzel a feladattal. Ez a cég egy másik leányvállalata, de már megszokhattuk, hogy előszeretettel kavarnak a márkáikkal. A Poco Watch a szivárgások szerint a 70mai Saphir Watch mintájára készülhet, és az Apple Watch, Oppo Watch 2 dizájnját követheti, 1,78 hüvelykes AMOLED-kijelzővel.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: 70mai, XiaomiToday

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?