Jövő héttől elérhetővé válik a Nickelodeon Ukraine Pluto TV a DIGI kínálatában, a Paramount felajánlásának köszönhetően, az Antenna Hungária mindigTV GO platformján pedig már mától nézhető az ukrán nyelvű gyerekcsatorna. 

Az ukrán nyelvű gyerekcsatorna azért került be az Antenna Hungária és a DIGI Magyarország kínálatába, hogy segítséget nyújtson az Ukrajnából hazánkba menekült gyermekes családok számára.

A csatorna reggel 5 és 10 óra között kifejezetten az óvodás korosztálynak szóló tartalmakkal jelentkezik, mint például a Mancs őrjárat, Dóra a felfedező, Bubbi Guppik vagy a Láng és a
szuperverdák várják a kicsiket. Délelőtt 10 órától a Nickelodeon és a Nick Jr. programjaiból ismert legjobb tévéműsorok következnek, SpongyaBob kockanadrágtól a Madagaszkár
Pingvinjein át, a közkedvelt Tini Nindzsa Teknőcökig. A tartalmakon túl az elektronikus műsorújság (EPG) is olvasható ukrán nyelven, segítve ezzel a könnyebb tájékozódást.

Az Antenna Hungária mindigTV GO platformján egy egyszerű regisztrációt követően, díjmentesen, a DIGI-nél pedig a kábeles digitális televíziós kínálatban érhető el, az ukrán nyelven sugárzó, 24 órás Nickelodeon Ukraine Pluto TV.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!