Nagyobb OLED-kijelzőt és 7 napos üzemidőt hozott a Garmin vivosmart 5 okoskarkötő. 

A Garmin a jelentések szerint egy rakás új viselhető eszköz bemutatására készül. Az első a napokban meg is érkezett, a vivosmart 5 formájában. Ez az okoskarkötő 66 százalékkal nagyobb OLED-kijelzőt hozott az elődnél, 88 x 154-es felbontással. A szokásos egészségügyi és fitneszes funkciók között ott a pulzusmérés, alváskövetés, aktivitásfigyelés, lépésszámlálás.

A karkötő méri a véroxigén-szintet, stresszfokot, a test energiaszintjét, követi a nők menstruációs ciklusát. A Garmin ezzel elég sok mindent ígér, de itt nincs vége. A Fitness Age funkció az életkor, a heti aktivitás, a pihenéskori pulzus és a BMI alapján azt is megmondja, a testünk öregebb vagy fiatalabb nálunk.

Veszély esetén a karkötő gombnyomásra küld üzenetet a vészhelyzeti névjegyeknek a társított mobilon keresztül, a pillanatnyi helyzetünkkel, a mobil GPS-e alapján. Az értesítéskezelésen túl 5ATM-es vízállóság is akad, az üzemidő 7 nap is lehet. A műanyag eszközre szilikon szíjat raktak, három méret és szín van, 24,5 és 26,5 grammos modelleket jelent ez, 150 dolláros áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Garmin