Home Hír Az OnlyFanset is felfüggesztették Oroszországban

Az OnlyFanset is felfüggesztették Oroszországban

Az OnlyFans nevű, előfizetéses erotikus portál ideiglenesen felfüggesztette az orosz fiókokat, mivel nem tudja többé kiszolgálni a tartalomgyártókat. 

Az ukrán tartalomgyártók március végén kezdték el elhagyni az OnlyFans nevű előfizetői platformot, mondván inkább lemondanak az oldalról származó bevételről, minthogy olyan felületen legyenek fent, amelyből az oroszok is proftálhatnak. A platform mögött álló cég most hivatalos közleményben jelentette be, hogy az Oroszország elleni szankciók miatt képtelen fizetni az orosz alkotókat, így inkább felfüggeszti a hozzájuk tartozó fiókokat.

A főleg erotikus tartalmakat közzé tevő oldal már februárban is korlátozta az oroszokat, ám akkor viszonylag rövid időn belül sikerült visszaállítani a fiókokat – írja a The Verge. Most viszont ennél komolyabb a helyzet, és egyelőre azt sem tudni, hogy az átmeneti felfüggesztés vajon meddig fog tartani.

Nem világos, hogy az OnlyFans eddig a pontig hogyan tudta kiszolgálni az orosz felhasználókat, és a cikk írásának pillanatáig a szakportálok ezzel kapcsolatos kérdéseire sem reagált a vállalat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!