Erősen prémium fülhallgató a Sennheiser Momentum True Wireless 3

Hibrid adaptív ANC-t és akár 28 óra üzemidőt garantál a Sennheiser Momentum True Wireless 3 vezeték nélküli fülhallgató. 

A Sennheiser a napokban a Momentum True Wireless 3 vezeték nélküli fülhallgatóját is bemutatta, a várakozások szerint 7 mm-es meghajtókkal, három beamformingos mikrofonnal és 77 mAh-s akkuval. A gyártó szerint 7 órás üzemidőre lehet számítani, a tokkal együtt ez 28 órára nyúlik.


Van Bluetooth 5.2, AAC, aptX, aptX Adaptive és SBC. A fülhallgatók hibrid adaptív aktív zajszűrést kínálnak. A Qi vezeték nélküli töltés is támogatott, érintésérzékenyek a gombok, van IP4X fröccsenésvédelem. A Smart Control app itt is használható, négy adapter van a füleinkhez a dobozban.

Az elődhöz képest kevés a változás, nagy hátrány lehet viszont a Bluetooth multipoint hiánya. A fekete és grafit színek mellett fehér is lesz, májusban kezdődik a forgalmazás, 250 dolláros árcédulával.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Sennheiser

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?