Már itthon is elérhető a YouTube Szuperköszönet funkciója

Globálisan is elérhetővé vált a YouTube tavaly bejelentett Szuperköszönet funkciója, amellyel a videónézők pénzt küldhetnek a számunkra szimpatikus tartalomgyártóknak. 

A videómegosztó világszerte elérhetővé tette új, youtubereket megsegítő funkcióját, amellyel az alkotók extra bevételhez juthatnak az oldalon. A Szuperköszönet elnevezésű megoldással a felhasználók 2 dollártól 50 dollárig terjedő adományokat küldhetnek a tartalomgyártóknak, amennyiben tetszett nekik a videó, és szeretnének érte köszönetet mondani. A beállítás nem automatikus, az alkotóknak maguknak kell engedélyezniük a folyamatot a YouTube Studio felületén.


Az adományozás nem névtelen, az alkotóknak lehetőségük nyílik tételesen is áttekinteni a pénzt küldött felhasználókat, továbbá azt is látják, ha a küldő az adományozás során személyre szabott, színes kommentet is hagyott a számukra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?