A horkolóknak is segít a Xiaomi okoságya

A Xiaomi okoságya, a 8H Feel Leather Smart Electric Bed X Pro méri az alvásminőséget is. 

A Xiaomi egy rakás olyan terméket mutat be a hazai piacán, amelyeknek egy része sosem jut el Európába, egy része pedig csak kereskedők importja által. Gyakran csak találgatni lehet, hogy melyik terméknek mi lesz a sorsa. Éppen ilyen érdekesség a Xiaomi új okoságya is, a 8H Feel Leather Smart Electric Bed X Pro.


Az ágy két motorral rendelkezik, a fejtámlát és a lábrészt is tudja önállóan mozgatni, 60 és 40 fokig. A gyártó szerint ez ideális olvasáshoz vagy filmezéshez. A beépített szenzorok és az AI az alvásminőséget figyelik, többek között a pulzus, a légzés és a test mozgása alapján. Az eredményeket appban mutatják.

Appon keresztül az ágy szögei is állíthatóak, de hangutasításra vagy távirányítóval szintén. Az okoságy érzékeli továbbá a horkolást, és ilyenkor 15 fokkal megemeli a fejtámlát, hogy könnyítse a légzést. Az ágykeretet olasz bőrrel vonták be, a matrac keménysége választható. Az ágy ára Kínában nagyjából 1120 dollárnak megfelelő összeg.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?