200 wattos töltő jött Európába

Egy 200 wattos USB-C-s töltő lett az UGREEN Nexode, amely laptopokkal is elboldogul a mobilok mellett. 

A UGREEN az Amazonon keresztül kezdte el Európában forgalmazni a Nexode nevű, 200 wattos USB-C-s töltőjét. Idén már villantott egy 100 wattos modellt a gyártó, de ez a 200 wattos még érdekesebb. A legújabb mobilokkal természetesen boldogul, de laptopokkal is, például egy iPhone 13 és egy MacBook Pro párosával.


Számos gyorstöltési protokoll támogatott, a PD 3.0 mellett a QC 4+ is. Hat port van az eszközön, négy USB-C és két USB-A, két port pedig egyszerre használható, két laptop 100-100 wattos töltésére. További portok használata esetén ezek 65 wattra veszik vissza a teljesítményt, a C3 és C4 port eleve 65 wattra képes, a két USB-A pedig csak 22,5 wattot tud.

A hatékonyságról és minimális hőtermelésről a GaN III és PPS adaptív technológiák gondoskodnak, de egy chip is figyel a szokásos védelmekre. Az adapter 10,1 x 10,1 x 3,23 centis, és 200 euróba kerül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: ugreen

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?