Önállóbb Roomba robotporszívók érkeztek Európába

Magától üríti a portartályt a Roomba i5 és i5+, és már mindkettő elérhető az európai piacon. 

Az iRobot Európában is piacra dobta a Roomba i5 és i5+ robotporszívóit. Mindkettő tízszer akkora szívóerővel bír, mint a Roomba 600 széria, így alapvetően állattartóknak és allergiásoknak ajánlják. A speciális gumikefék az egyenetlen felszíneken is boldogulnak, van továbbá feltörlő is, ami akár beállítható szobánkénti használatra is.


Appon keresztül becsült takarítási időt is kiír a rendszer, innen persze ütemezhető és vezérelhető a porszívó, amely megtanulja a szokásokat és magától is javasol időbeosztást. Magas pollenszennyezettség esetén vagy vedlési szezonban magától is javasol extra takarítást, van továbbá hangvezérlés Amazon Alexával és Google Asszisztenssel.

A Braava Jet m6 felmosórobottal is összehangolható továbbá az i5 széria, így a kettő egymás után tud dolgozni. A drágább modell ráadásul 30-szor automatikusan üríti a portartályt is. A két porszívó ára 449 és 699 euró.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: iRobot

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?