A Netflix hónapról hónapra egyre csak bővíti videójátékos kínálatát, és most újabb három játék került be a repertoárba, ráadásul egy negyedik is úton van. 

Tavaly indult a Netflix videójátékos szolgáltatása, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy androidos és iOS-es játékokat töltsenek le. Az elmúlt hónapokban egyre csak nőtt a kínálat, és most májusban is folytatódik a gyarapodás, ezúttal három új játékot próbálhatunk ki, ezek a Dragon Up, a Townsmen – A Kingdom Rebuilt és a Moonlighter. Előbbi egy cuki kalandjáték, ahol sárkányokat kell gyűjteni, és segíteni nekik visszaszerezni az erejüket, a Townsmen-ben pedig egy középkori várost kell irányítani, és különféle döntéseket hozni, hogy a nép boldog legyen. A Moonlighter egy szerepjáték, ahol nappal egy idilli falu kisboltját vezetjük, éjszaka pedig különféle rémségekkel megyünk csatába.

Emellett május 31-én az Exploding Kittens – The Game is bekerül a kínálatba – bizony ez a Robbanó cicák nevű eszement partijáték mobiljátékos változata.

Jó hír, hogy a Netflix nem kér pluszpénzt a játékokért, tehát a normál előfizetés részeként, alkalmazáson belüli vásárlások és reklámok nélkül bárki számára elérhető ez a szolgáltatás. A játékok ugyanakkor csak felnőtt profilokkal érhetőek el, a gyerekeknek szóló felületen keresztül alapvetően nem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!