Gagyi az Apple Watch? Öltöztesd aranyba és húzz rá krokodilbőrt

A Caviar luxuscég megoldja a feladatot, itt vannak a legújabb átalakított Apple Watch Series 7 okosórák. 

Az Apple a legelső Apple Watch Edition óta nem adott ki aranyozott okosórát, így akik igazi luxust vagy különlegességet keresnek, azoknak máshol kell nézelődniük. Ha egy tehetős embernek túl gagyi az Apple Watch, de ilyen modern órára vágyik, akkor a Caviar majd besegít.


A luxuscég megint átalakított pár Apple Watch Series 7 okosórát, és kiadott egy teljes szériát, alapvetően két verzióra építve. Az egyik a Moon széria, Gustave Young munkája inspirálta. 3260 dollártól indul a Night Moon modellel, bronzba öltözve, fekete krokodilbőr-szíjjal. Ebből 99 készül, míg a Gold Moon ára már 25 070 dollár, 8 készül belőle, a krokodil-bőr mellett 18-karátos arannyal borítják.

Két Rivets óra is van, ezek ipari külsőt kaptak, repülésből ismert titánnal és fekete PVD bevonattal. A Line és Flame verziók is titánból vannak, itt lézerrel gravírozták a mintákat. Ezek az órák jó 3000 dollárba kerülnek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Caviar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?