Jövőre visszatér az egyik legnagyobb videojátékos banzáj

Az E3, vagy teljes nevén Electronics Entertainment Expo, a koronavírus miatt szinte megsemmisült, de jövőre újjáéledhet.

A COVID-19 a legtöbb tömegrendezvénynek betette a kaput, legyen szó bármilyen szegmensről. Ennek egyébként lett egy olyan előnye, hogy egész sok munkáltató rájött, nem kell ahhoz autóba ülni, és egy másik városba menni, hogy valamit szélesebb körben meg lehessen vitatni. Hátránya viszont az, hogy olyan rendezvények maradtak el, amelyek online módon kivitelezhetetlenek, vagy lényegesen kisebb élményt nyújtanak. Ilyen többek között az Electronics Entertainment Expo, vagy rövidebb nevén E3, ami minden évben hatalmas népszerűségnek örvendett.


call-of-duty-warzone
Fotó: The Verge

Most azonban nagyon úgy fest, hogy jövőre fizikailag is visszatér, hiszen erről beszélt Stan Pierre-Louis, az Electronic Software Association vezérigazgatója, méghozzá a Washington Postnak. Túl sok részletet azonban nem árult el azon kívül, hogy digitális formában, és személyesen is részt lehet majd venni a rendezvényen. A világjárvány miatt 2020-ban és 2021-ben egyaránt online formában volt mód követni az E3 eseményeit, de eredetileg úgy lett volna, hogy idén ismét fizikai formában lehetett volna látogatni. Aztán végül mégsem jött össze, így eltolták 2023-ra. Ugyanakkor a játékos társadalom mégsem marad releváns rendezvény nélkül, hiszen nyakunkon a Summer Game Fest 2022, ahol szintén számos érdekesség kerül terítékre. Egyébként pedig itt a nyár, és a fiatalabbak a kánikulában bizonyára rojtosra hajtják az ismertebb címek online szervereit, tehát amúgy is aktuális a játékokról beszélni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?