Sikernek tűnik az elektromos mikroautó

30 ezer foglalás érkezett a Microlino elektromos mikroautóra, de azért nem mindenki ülne ilyesmibe. 

A Microlino mikroautóra már fogadják az előrendeléseket, és a jelentések szerint már 30 ezer érkezett. A Microlino állítólag átmenet az autó és a motor között, két felnőtt és 220 liternyi csomag fér bele.


Nem mindenki közlekedne ilyennel, de tény, hogy egyeseknek ideális lehet, ráadásul mindössze 4 óra alatt beletölthető 230 kilométernyi hatótáv a 14 kWh-s akkuba. Feltehetően, ha hozza is az ígért számokat. Egy EV-töltő 1 óra alatt is feltölti a járművet, ami harmadakkora, mint egy normál autó. Így aztán fordítva is be lehet parkolni vele.

Az 535 kilós autó 12,5 kW-os motort kapott, 89 Nm nyomatékkal, 90 kilométer per órás maximális sebességgel. 0-ról 50-re 5 másodperc alatt gyorsul. Az ára 500 svájci frankos foglaló után 15 ezer svájci frank, a kiszállítások nyáron kezdődnek, de az EU-s modell csak 2023 második negyedévében kezd.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Microlino

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?