Ezeket a tartalmakat nézték eddig a legtöbben a Disney+-on

Előző héten nálunk is elstartolt a Disney+, ami a Netflix és az HBO Max nagy kihívójaként száll ringbe a hazai streamingpiacon. 

A The Walt Disney Company legfontosabb streamingszolgáltatása, a Disney+ 900 filmmel, 800 sorozattal, köztük 150 eredeti tartalommal igyekszik felvenni a versenyt a Netflix, illetve a szintén nemrégiben indult HBO Max ellen. A műsorszolgáltató számtalan exkluzív tartalomnak, köztük Marvel és Star Wars témájú filmeknek és sorozatoknak ad otthont, olyan címekkel, mint a The Mandalorian, a Loki vagy a The Falcon and The Winter Soldier. A Marvel és Star Wars tartalomkínálata mellett Disney, Pixar és National Geographic alkotások is megtalálhatóak a kínálatban, úgy mint a Mulan, a Luca vagy az Állati gyerekmesék.


Bőven van tehát miből válogatni, és mivel eltelt az első hét, a JustWatch úgy döntött, kilistázza azokat a tartalmakat, amelyekre a leginkább kíváncsiak voltak a hazai előfizetők. Túl nagy meglepetés nincs, ugyanis a sorozatok közül az első helyen a Disney+ legújabb Star Wars spin-offja, az Obi-Wan Kenobi végzett. A második és harmadik helyen két igazán ikonikus sorozat, A Grace klinika és a Family Guy áll.

Ami a filmeket illeti, a lista élére itt is egy Star Wars-tartalom A Birodalom visszavág került. A dobogó második fokára az Agatha Christie népszerű krimijéből készült Halál Níluson léphetett fel, a bronzérmes pedig az Emly Blunt és Dwayne Johnson nevével jelzett Dzsungeltúra lett.

Disney+ legnépszerűbb sorozatok
Fotó: JustWatch

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?