Alighanem ez a világ legjobb Millenium Falcon moziszobája

Akinek éppen lapul 5,6 milliárd forint a zsebében, és nem tudja, mire költse, annak bátran ajánljuk azt a villát, amiben ott van ez a Millenium Falcon házimozi. 

Az átlagpolgár számára egy 5,6 milliárd forintos összeg szinte már értelmezhetetlen, legalábbis abban a kontextusban mindenképpen, hogy akadnak, akik kedvtelésből költenek ennyit. A Walt Disney World szomszédságában lévő Golden Oakban van egy házikó, ami kapott egy Millenium Falcon tematikájú tévészóbát. Jól látható, hogy valóban nem volt spórolás, és a kivitelezésnél nagyon ügyeltek az autentikus környezet megteremtésére.


Kép: Techeblog

Összességében azt lehet mondani, hogy minden adott egy jó hangulatú tévézéshez még akkor is, ha netán nem Star Wars témájú film megtekintése a program. Amit még érdemes tudni az ingatlanról, hogy a belső tér összesen 1000 négyzetmétert tesz ki, aminek a porszívózása és felmosása simán kiad egy hétvégét teljes műszakban. Az épületben nem csupán az Ezeréves Sólyom idézi a filmek világát, hanem egy másik szobában az a kandalló is, ami a Hamupipőkében láthatónak a pontos mása. A porta 0,79 hektáros, ami 7900 négyzetmétert jelent.

Kép: Techeblog

Ennek tükrében nem csoda, hogy odakint található egy úszómedence saját vízeséssel, egy nagy, tetővel ellátott nyárikonyha, valamint egy különálló vendégház. A Summerhouse és a Four Season Resort szomszédságában található ingatlan potom 14,9 millió dollárért vásárolható meg, ami a cikk írásának pillanatában 5,65 milliárd forintnak felel meg.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?