Betolható billentyűzetes, kijelző nélküli laptopot talált ki a Lenovo

Magyarul kicsit szerencsétlenül hangzik egy laptopnak a Lenovo MOZI név, de Red Dot-dizájndíjat nyert a rendhagyó ötlet. 

Red Dot-dizájndíjat nyert, és ilyen formában mutatkozott be a Lenovo MOZI laptop, ami egyelőre inkább tűnik koncepciónak, mint holnap megjelenő terméknek. Ez egy „okoslaptop”, amelynek igazából nincs kijelzője, a billentyűzete pedig betolható.


Kijelző híján vetíti a képet a gép, vagy egy külön képernyőre vagy pedig a falra. 6-soros, háttérvilágított billentyűzete van, ami betolható a gépbe használaton kívül.

Konkrétumokat a Lenovo nem árult el a laptopról, de a képből kivehető, hogy Dolby Atmos-képes hangszórók vannak benne, a gomb pedig feltehetően ujjlenyomat-olvasót rejt. A Lenovo nem közölte, hogy a MOZI mikor lesz elérhető vagy milyen hardverrel, mennyiért jön, így inkább kezelendő technológiai bemutatóként egyelőre.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Lenovo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?