Csak meghívásos alapon lehet szerezni az új, különleges mobilból

Az európai és a brit piacra koncentrál a Nothing phone (1), Carl Peitől megszokott módon meghívó kell majd a vásárláshoz. 

Miután közölték, hogy a Nothing júliusban mutatja be az első mobilját, várható volt, hogy felgyorsulnak az események. Ahogyan az is, hogy Carl Pei az új cégével az új OnePlust kívánja létrehozni. Így is lett mindkettő.


Számos kedvcsináló és kép közzététele után Marques Brownlee YouTube-csatornáján bukkant fel az új mobil, ami egy trendi, átalakított iPhone-ra hasonlít, speciális LED-es hátlappal. Ez, az apró kedvcsinálók és a naponta elárult részletek mind a OnePlus-időket idézik, és a média figyelmének középpontjában tartják a Nothing phone (1)-et.

Carl Pei bevet továbbá egy újabb OnePlusnál sikert érő elemet: a meghívórendszert. A Nothing phone (1)-et eleinte csak meghívóval lehet majd megvásárolni – így nem halmozódik fel a készlet, gyorsulnak az eladások, és állítólag azok jutnak hozzá elsőként, akik leginkább megérdemlik és „a közösségben” vannak. Szakértők szerint Carl Pei ugyan a OnePlusnál bevezetett húzásait másolja, de sikerrel generál nagy figyelmet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: MKBHD

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?