Elon Musk, a világ leggazdagabb embere szerint Donald Trump túl öreg ahhoz, hogy újból az Egyesült Államok elnöke legyen. 

Nem utálom az embert, de itt az ideje, hogy Trump felakassza a kalapját, és elhajózzon a naplementébe” – tweetelte Elon Musk, miután Donald Trump egy újabb barom művésznek nevezte őt egy, az interneten terjedő videóban. Az exelnök minden bizonnyal azért rágott be a Tesla nagyfőnökére, mert az nemrégiben azt mondta, hogy talán soha életében nem szavazott republikánusra, valamint feltehetően azt is zokon vette, hogy a milliárdos kihátrált a Twitter megvásárlásából, illetve támogatását fejezte ki Ron DeSantis floridai kormányzónak, akit Trump ellenfeleként emlegetnek.

Musk egy kommentjében azt írta, hogy Trump, aki a második ciklusa végén már 82 éves lenne, túl idős ahhoz, hogy bárminek is vezérigazgatója lehessen, nemhogy az Amerikai Egyesült Államoknak. Hozzátette továbbá: szerinte az elnöki ciklus felső korhatára 69 év kellene legyen.

Musk a múlt pénteken közölte, hogy kiszáll a Twitter felvásárlásából azzal az indokkal, hogy a közösségi médiavállalat nem adott kielégítő tájékoztatást a platformon lévő hamis fiókokról. A közösségi oldal válaszul felbérelte a New York-i a Wachtell, Lipton, Rosen & Katz irodát ügyvédirodát, hogy pert indítson az üzletember ellen, amiért az visszalépett a mikrobologos óriásvállalkozás felvásárlásától.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!