Westone Audio Mach

A Westone Audio nemrég bejelentette új MACH sorozatát, egy átfogó termékcsaládot, amely a belépő szintű egy BA meghajtótól kezdve egészen a 8 meghajtós modellig terjed.

A MACH a hangtechnika legújabb vívmánya, amely hidat képez a professzionális teljesítményű termékek és az igazi zenebarátok számára készült termék között. A MACH egyedülálló ergonomikus illeszkedésével a mindennapi használatra és élvezetre szánt termék.

Az összes új MACH modell a Linum T2 csatlakozójával és Linum kábelekkel is rendelkezik. Ezek lényegesen jobbak, mint a régebbi MMCX csatlakozók, és a legkülönfélébb környezetekben tartósabbak.

Westone Audio Mach

A MACH10 egy egy BA modell, amely a részletekre összpontosít, a hangkarakterisztika lapos és pontos, és habszivacs hegyekkel való használatukkal a hangzás egy kicsit “természetesebb” lesz. Ez a belépőszintű modell, és azok számára alkalmas, akik nem szeretnének túlságosan színes hangzást.

A MACH20 kiegyensúlyozottabb hangzású, semlegesebb basszusokkal, mint a Mach10, azonban kissé középen előretolt hangzással rendelkeznek, ami az énekhangokat és a gitárokat előtérbe helyezi. Az első két modellnél ismét a tiszta és részletes hangzásra törekedtek.

Westone Audio Mach

A MACH30 ezt egy kicsit megváltoztatja, energikusabb hangkarakterisztikával – a basszusban finom emelést és némi felső középtartománybeli előremutatóságot mutatnak. Ez egy kissé szórakoztatóbb, mégis kiegyensúlyozott hangkarakterisztikát eredményez.

A MACH40 melegebb hangzás felé halad, azok számára, akik szeretik a testes és organikus hangzást, a középső basszusnak több ütőereje van, míg a közép- és magas hangok visszalépnek. Kicsit közvetlenebb hangzásuk is van, a hangszínpad fókuszáltabb és kevésbé nyitott, mint a sorozat néhány más modellje.

A MACH50 a sima, nyitott és természetes hangzásra törekszik – nincsenek fáradtságot okozó tulajdonságai, és az organikus megjelenítésre összpontosít, amely tökéletes “hétköznapi” fülhallgató. Kissé megbocsátó hangzása van, amjót tesz a kicsit rosszabb felvételeknek, ez sokak számára nagy sláger lehet.

A MACH60 referenciaszerű tulajdonságokkal rendelkezik, de a basszus és a magas hangok kissé megemeltek, a hangképzés nagyon holografikus, és ezek széles és kiegyensúlyozott hangzást kínálnak. A magas hangok élesek, a középtartomány sima és természetes, a basszus pedig nagyszerű ütőerővel rendelkezik, kiváló all-rounder.

A MACH70 egy enyhe W-alakú aláírással készült, nagyszerű mélyközéppel, jól bemutatott középtartományokkal és erőfeszítés nélküli magas hangokkal, ezek ütősek és szórakoztatóak, mégis jól szabályozottak.

A MACH80 a zászlóshajó modell ebben a termékcsaládban, és ez a hangminőségén is kiválóan hallatszik. A Westone állítása szerint a Mach80-nak nincs nyilvánvaló színezése, úgy tervezték, hogy egy semleges hangzású referencia modell legyen.

Ez a termékcsalád elég érdekesnek tűnik, rengeteg különböző hangzású darabbal a különböző ízléseknek megfelelően – kiváló kényelemre is számíthatunk, mivel ez az egyik olyan terület, ahol a Westone mindig jól teljesít. Reméljük, hamarosan megtalálhatjuk a modelleket az ismerős Westone forgalmazóknál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!