UV-fertőtlenítéssel csábítanak az LG trendi fülhallgatói

Nem hiányzik a márka védjegyének számító funkció az új modellekből. Debütált az LG TONE Free T90, TONE Free Fit TF7 és TONE Free Fit TF8. 

Az LG bemutatta a TONE Free T90 és a TONE Free Fit TF7 és TF8 vezeték nélküli fülhallgatóit. Mindegyik UVnano technológiás töltőtokot kapott: UV LED-ek segítenek fertőtleníteni a fülhallgatókat, töltés közben. Ezeknél a modelleknél már minden egyes részt fertőtlenít a rendszer, még a hangszóró membránjait is.


A technológia papíron képes megelőzni az allergiákat és fülfertőzéseket. Nem utolsó a remek üzemidő sem, a vízálló ház és az aktív zajszűrés, valamint a Meridian jóvoltából a HSP.

A T90 egyébként az első Dolby Atmos- és Dolby Head Tracking-képes fülhallgató lett, Snapdragon Sound-támogatással a 24 bires, 96 kHz-es Bluetooth-hangzásért (feltéve, hogy a párosított eszköz támogatja a Qualcomm aptX-et). A két másik modell csak Bluetooth AAC-t és SBC-t kínál. A két drágább modell ára 230 és 200 dollár, a további információkra még várni kell.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: LG

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?