Nem csak reklámokkal kell számolniuk azoknak, akik az olcsóbb Netflix csomagot választják

Nagyon úgy néz ki, hogy a reklámokkal támogatott csomag előfizetői nem tölthetnek majd le tartalmakat a mobileszközeikre.

A Netflix streamingszolgáltató 2016 óta teszi elérhetővé, hogy bizonyos tartalmakat letölthessünk a mobileszközeinkre, ami különösen akkor jön jól, ha épp nem áll rendelkezésünkre a streameléshez szükséges wifi- vagy mobilnet kapcsolat. Mark Gurman, a Bloomberg szerzője most arról ír, hogy a reklámokkal támogatott csomag előfizetői jó eséllyel nem fognak tudni leszedni tartalmakat, vagyis a reklámok mellett ezzel is számolniuk kell majd azoknak, akik az olcsóbb előfizetés mellett döntenek. Erre egy, a Netflix alkalmazásban talált kód utal.


A Netflix sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó a híreket, de a TechCrunch-nak megjegyezte, hogy még az elején vannak a hirdetésekkel támogatott opció elindításának, és egyelőre semmilyen döntés nem született, így lényegében minden csak spekuláció.

A streamingszolgáltató júniusban erősítette meg hivatalosan, hogy beengedi a reklámokat a felületére. Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója korábban úgy nyilatkozott, hogy van létjogosultsága egy olyan csomagnak, amelyik olcsóbb és reklámok vannak benne.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?