Jövőre is megosztott marad az iPhone-széria

Az Apple A17 Bionic chip kizárólag az iPhone 15 Pro modelleknek jár majd, ahogy idén az A16-ot csak az iPhone 14 Pro modellekbe építik be. 

Az iPhone 14 szériára egy picit még vári kell, de máris megindultak a szivárgások az iPhone 15 szériáról is, ami jövő szeptemberben debütál – ez persze nem véletlen, az Apple előre tervez. A Weibón felbukkant információk alapján az Apple jövőre is különválasztja az új széria, épp, mint idén. Vagyis két eltérő chipet használ majd a négy mobilban.


A várakozások szerint csak az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max kapják meg az új A16 Bionic chipet, az iPhone 14-be és az iPhone 14 Maxbe a tavalyi A15 Bionic lapkát teszik. Ugyanez lesz a lépcső jövőre is. Egyes tippek szerint megcsavarhatják a neveket, így az alapmodellekbe kerülő A15 A16 néven jön, míg a rendes A16 az pedig A16 Pro lesz.

Így tehát a drágább Pro modellek hardveresen még nagyobb fölénybe kerülnek majd – csak remélni merjük, hogy ez nem vezet további áremelésekhez.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Unbox Therapy

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?