Nem mostanában jön a Sonos mini, vezeték nélküli mélynyomója

A jelentések szerint végül a gyenge üzleti eredmények miatt késik a Sonos Sub Mini. 

A Sonos következő újdonsága a jelentések szerint a Sonos Sub Mini, egy vezeték nélküli mélynyomó lenne – azonban a cég a vártnál rosszabb üzleti eredményeket ért el, így végül a Sonos egyik szóvivője konkrétan is megerősítette, hogy az idei negyedik negyedévre tervezett megjelenést elhalasztják a 2023-as évre.


Az olcsóbb Sub Miniről júniusban kaptak szárnyra az első hírek, elvileg még a nyáron megjelent volna. A halasztás egyébként a Sonos pénzügyi évére vonatkozik, vagyis a 2023 első negyedév náluk idén október 31. és december 31. közötti időszakot jelent.

A Sonos sincs könnyű helyzetben állítólag, a magas infláció, gazdasági kihívások és a Sonos Ray okos, vezeték nélküli hangprojektor iránti gyenge kereslet miatt. A Sub Mini részleteiről egylbként nem sokat tudni, de értelemszerűen olcsóbb lenne a Sonos Subnál. Készülhet továbbá vezeték nélküli fejhallgató is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: MusicTech

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?