Wi-Fi is lesz a Sonos csúcshangszórójában

A Sonos következő csúcsmodellje úgy néz ki, hogy Bluetooth- és Dolby Atmos-támogatást is kap. 

A Sonos mini mélynyomója körül ugyan sok a bizonytalanság, de a jelek szerint közelít már a márka új csúcshangszórója – ezt Optimo 2 kódnév alatt fejlesztik. Teljesen új külsőt kap majd a termék, több meghajtóval, amelyek minden irányba szórják majd a hangot, sokkal jobb térhatást keltve.


A jelentések szerint ha ez nem lenne elég, Dolby Atmos-támogatás is lesz. Az Optimo 2 egyébként nagyon hasonlít a Sonos Five / Play:5-re méretben és színekben. Maga a hardver azonban sokkal komolyabb lehet a jól értesült források szerint, minden elődre rálicitálva.

A csatlakozásra is ráfekszik állítólag a Sonos, így Wi-Fi streaming és Bluetooth is várható, továbbá Apple AirPlay-támogatás. Ez lehet továbbá az első Sonos hangszóró a Five óta, ami vezetékes audiobemenetet kínál, ezúttal viszont már USB-C-t. Természetesen hangvezérlés lesz, hangasszisztenseket is támogat majd a házimozis igényeket is kiszolgáló termék, amelyből több variáns is várható, egy nagy szoftverplatform-frissítéssel egybekötve.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Future

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?