Három új Philips fejhallgatót jelentettek be Berlinben

A Philips három új fejhallgatót jelentett be a berlini IFA alatt. Egyet sportoláshoz, egyet hibrid munkához és egy újdonságot a gyerekeknek.

A7607 – fejhallgató sportoláshoz

Az A7607 igazi sport fejhallgató, a Philips első open-ear modellje, mely csontvezetéses mikrofonnal rendelkezik, így gyakorlatilag kiküszöböli a szelet és egyéb zavaró háttérzajokat, kristálytiszta hangzást biztosítva az útközbeni hívásokhoz. Tökéletes kültéri futáshoz, biciklizéshez és zsúfolt helyeken, emellett biztonságot is garantál a felhasználó számára, aki a külső környezettel, forgalommal sem veszíti el a kapcsolatot.


Kilenc órás lejátszási időt biztosít, amit további egy órával meghosszabbíthatunk mindössze tizenötperc töltéssel a vízálló, mágneses portnak köszönhetően.

A por- és vízálló A7607 open-ear fejhallgató nagyszerű zenei teljesítményt és ugyanakkor biztonságot is nyújt, mivel hallhatja a külső környezet hangjait is. A nyakpántba épített piros LED világítás fokozza a biztonságot, segítségével viselője éjszaka is jól látható lesz.

Hibrid H8507 fejhallgató – munka és pihenés

Mivel nagyon sokan már az új, hibrid munkarendre váltottak – az irodában töltött idő mellett otthonról is dolgoznak –, a Philips Sound kifejlesztett egy fejhallgatót, amely mind munkára, mind szórakozásra tökéletesen alkalmas, ez a H8507 modell. A fejhallgató kivételesen gazdag és tiszta hangzást kínál, amelyet mind a hívások, mind a zenehallgatás során értékelni fognak a felhasználók. A H8507 könnyen vált a számítógépek között, valamint a felhasználó anélkül válthat hívásról zenére és fordítva, hogy folyton újra kellene csatlakoztatnia az eszközt. Az akkumulátor bő 55 óráig bírja töltés nélkül. És még valami: egy bekapcsolható piros fényjelzéssel családja vagy a kollégái tudtára adhatja, hogy éppen hívásban van.

K467 – fejhallgató gyermekeknek

A csontvezetéses technológia már a kifejezetten gyerekeknek szánt fejhallgatóban is megjelenik az új K4607 modellben. Az open-ear dizájn megvédi a kicsik érzékeny fülét a nagy hangerőtől, miközben lehetővé teszi, hogy egyszerre hallják a környezetüket, beszélgessenek a családjukkal, barátaikkal, és közben a műsor, zene vagy mese hallgatását sem kell megállítani. A K4607 jó hangminőséget és több mint öt órányi játékidőt kínál. Az open-ear kialakítás és az állítható nyakpánt szintén jó és biztonságos illeszkedést garantál, a gyerekek mozgása közbeni laza vagy elveszett fejhallgató szokásos kockázata nélkül. A hangerő-korlátozó és alkalmazásvezérlés garantálja a biztonságos használatot, a termék távfelügyeletével.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?