Nem sokat törődik az olcsó iPhone-nal az Apple

A következő olcsó iPhone állítólag az iPhone XR-ból merít majd, ami nem túl friss dizájn. 

Miközben az iPhone 14 mobilokról lassan percenként kiszivárog valami új infó, egyre közeledik a bemutató is. Sokakat érdekel persze az is, hogy mikor jön új, olcsó iPhone? Vagyis új iPhone SE.


Jon Prosser a Geared Up podcast során arról beszélt, hogy a forrásai szerint valóban készül az új iPhone SE, az pedig végre szakít a szörnyen elavult dizájnnal, és átvált egy másik elavultra: az iPhone XR mintájára készül majd, ami egy 2018-as modell.

Mivel idén érkezett egy iPhone SE, az előd pedig 2 évvel korábban, ezért a szakértők szerint ha változtat az Apple, akkor csak 2024-ben jön az iPhone XR-alapú új iPhone SE. Addigra a dizájn már 6 éves lesz, vagyis jól látható, az Apple nem annyira törődik a legolcsóbb mobiljával (vagy talán mégis, csak másképp: a régi alkatrészeket sokkal olcsóbban tudja legyártani mostanra).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Tom’s Guide

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?