A NetDragon kínai gamercég kinevezte vezérigazgatójának a virtuális, humanoid robotot. 

Manapság a cégek azt próbálják elhitetni velünk, hogy a jövő a mesterséges intelligencia és a metaverzum. Mindkettő elég sok ellentmondást, indulatot vált ki, főleg, ha a kriptopénzeket és NFT-ket is bevonjuk a számításba. De vajon az AI tényleg segít az automatizációs folyamatokkal és robotizálással vagy az emberi munkaerő kárára fejlesztik?

A gépi tanulás révén sokan fejlődött az AI az utóbbi években, annyira, hogy egy kínai gamercég úgy döntött, szintet lép. Éppen ezért a NetDragon kinevezte az új vezérigazgatójának az AI-alapú virtuális humanoid robotot, Ms. Tang Yu-t.

A lépés segítségével az AI-t használva alakítanák át az üzleti menedzsmentet, túllépve az eddigi működési hatékonyságon. Ezen felül metaverzumos céggé is válnának. Alapvetően az új igazgató dolga a folyamatok, minőség felgyorsítása, továbbá valós idejű adathub és elemzőeszköz is a napi működési döntéshozatalban, hatékonyabb kockázatkezelés mellett. Kiszúrja és megszerzi a tehetséges dolgozókat, és tisztességes, hatékony munkakörnyezetet nyújt – állítják. Hisznek benne, hogy ez az üzleti menedzsment jövője, ezért még több algoritmust építenek az igazgatóba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!