Olcsóbb, de így is elég drága az új Sennheiser hangprojektor

1500 dollárba kerül az új Sennheiser Ambeo Soundbar Plus, ami sokkal olcsóbb, mint az előző modell. 

Nyílt titok volt, hogy a Sennheiser egy olcsóbb Ambeo hangprojektorral áll majd elő, és végül így is lett. Az Ambeo Soundbar Plus 1000 dollárral olcsóbb, mint az eredeti Ambeo modell, nagyjából ugyanazt a technológiát kínálja így is. Azonban ennek ellenére sem olcsó, 1500 dollárba kerül.


A gyártónak mindenesetre ez az első 7.1.4-es hangprojektora, ami kompaktabb az előző Ambeo Soundbar Maxnál, de ugyanazt a 3D-s hangzást nyújtja, önkalibrálással a szoba hangzásához igazodva.

A 3D-s audioszabványok, mint a Dolby Atmos, DTS:X vagy Sony 360 Reality Audio, MPEG-H Audio mind támogatottak, a sztereó és 5.1-es tartalom is felskálázható. Natív módon támogatott az Apple AirPlay 2, Spotify Connect és Tidal Connect, a Siri, Alexa és Google Asszisztens. Aki pedig még többre vágyik, az az erős basszusért egy 700 dolláros Ambeo Subot is hozzácsaphat. ​

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?