Új SMSL csúcs DAC érkezik

AZ SMSL nemű gyártóról nem biztos, hogy sok olvasónk hallott, de az tuti, hogy aki egy kicsit is komolyabban foglalkozik a digitális zenehallgatással, annak ismerősen cseng a neve.

A gyártó legújabb és legerősebb DAC-ja (Digitális-analóg átalakítója) az SMSL SU-10 pedig már a piacon van és akár meg is rendelhető a Muzix Audio kínálatából.


SMSL SU-10

Az új zászlóshajó két ES9038Pro DAC chipet tartalmaz és a professzionálisan tervezett high-end audio architektúrájának köszönhetően a kategóriájában legjobb teljesítményt nyújtja, rendkívül alacsony, mindössze 0,00005%-os torzítással.

Egy kis gyors segítség

A Foshan ShuangMuSanLin Technology Co., Ltd.-t 2009-ben alapították Kínában, Sencsenben. A vállalat az audio DAC-ra, a sztereó fejhallgató-erősítőre, és teljesítmény-erősítőkre szakosodott és saját R&D, gyártási és marketing csapattal rendelkezik. Ma pedig már nagyon is ismert és elismert név a piacon.

A készülék teljes mértékben támogatja az MQA jeldekódolást, MQA és MQA CD minősítéssel is rendelkezik.

Az SMSL SU-10 támogatja a nagy felbontású 32-Bit/768kHz-es PCM és natív DSD512 hangjeleket. Több bemeneti porttal rendelkezik (I2S, USB, AES, koaxiális, optikai és Bluetooth). A Qualcomm legújabb Bluetooth chipjének köszönhetően a DAC könnyedén elbír a nagy felbontású LDAC, APTX HD, átviteli protokollokkal is!

SMSL SU-10

Az SU-10 két lineáris tápegységgel rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül táplálják a digitális és analóg áramköröket. Az SMSL kifejezetten az SU-10 részére tervezte ezt a tápegység architektúráját. amely a kettős, alacsony zajszintű szabályozott tápegységgel lehetővé teszi, hogy az SU-10 mindig stabil, megbízható és hatékony tápellátást kapjon.

A burkolatot alumíniumötvözetből, nagy pontosságú CNC marással alakították ki. Ennek a héjnak a külső felületét eloxálták és lekerekítették a sima és gazdag felület érdekében. Az SU-10 egy fényes, színes kijelzővel is rendelkezik, amely különböző funkciókat mutat, például az aktív bemenetet, az aktív kimeneti hangerőt, az aktív bitrátát.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?